Hirdetés

Vigyen színt Philips LightScribe lemezeibe!



|

A Philips színes lemezei fellendíthetik az írható médiák "gravírozására" alkalmas technológiát.

Hirdetés

Bár a Philips LightScribe technológiával gravírozható kompakt lemezei sem képesek még erre, a hazánkban már kapható „color” széria piros, citromsárga, narancssárga, zöld és kék színű CD-R lemezei megpróbálják leváltani a már unalmas aranyszínű gravírozható felületet. A színes felület azonban nem csak erre jó, hanem például egy több darabból álló válogatás lemezei könnyebben megkülönböztethetők egymástól.

 

lightscribe_normal.jpg
 

 

A lemezek a legújabb LightScribe 1.2 szabvány szerint készülnek, így kontrasztosabbak, mint elődjeik, illetve a gravírozás sebessége is gyorsult kissé: a PC World tesztábrájának gravírozása 25 percig tartott, amely átlagosan 5 perccel jobb a régi szabványnál. A Philips színes lemezei kompatibilisek a már piacon lévő LightScribe írókkal, így használatukat nem akadályozza semmi.

 

Adatok:

-- LightScribe 1.2

-- 5-féle szín

-- Maximum 52-szeres sebességgel írható

-- 700 megabájt / 80 perc kapacitás

 

Értékelés:

Előny: Többféle alapszín variáció

Hátrány: Még mindig nem színes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.