Hirdetés

Világelső, 6 Gbps-os Barracuda XT: 2 TB, SATA



|

A Seagate Barracuda XT-je 2 terabájt tárhelyet kínál, és ilyen méretben világelsőként 6 Gbps-os átviteli sebességre képes.

Hirdetés

 

Az energiatakarékos Barracuda sorozat után most itt a legfrissebb modell, a 2 terabájtos Barracuda XT. A Seagate új HDD-je azért nagyon különleges, mert már a harmadik generációs SATA interfészt használja.

 

A 3,5 hüvelykes meghajtó ezzel a világ első olyan merevlemeze, amely a 2 terabájtos méretosztályban képes a másodpercenkénti 6 Gigabites adatátviteli sebességre. A 64 MB cache-sel dolgozó HDD egyébként négy darab 500 gigabájtos tányérból áll össze, amelyek 7200-as percenkénti fordulaton pörögnek.

 

Bár másodpercenként akár 600 MB is lehetséges lenne, a meghajtó 140 MB-os adatátviteli sebességet ígér, és 750 000 órás élettartamot kínál. Mindehhez öt év garancia jár. A 299 dollárért megvásárolható HDD visszafelé kompatibilis a SATA 1,5 Gbps és 3 Gbps szabványaival. 

 

seagatebarracudaxt.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.