Hirdetés

Világítanak a GeIL új DDR4-es memóriái



|

RGB-s világítást garantál a DDR4 EVO X Hardcore Gaming széria.

Hirdetés

A GeIL bemutatta az új DDR4 EVO X Hardcore Gaming memóriasorozatát, amely a gyártó saját Hybrid-Independent-Light-Module technológiájára alapoz. 

Hirdetés

Ez teszi lehetővé a memóriamodulok RGB-s, LED-es megvilágítását. A HILM lényege az, hogy a LED-eket, az áramköröket és minden egyéb szükséges alkatrészt egyetlen moduláris részbe sűrítenek, amely teljesen független magától a memóriamodultól. 

Ez lehetővé teszi, hogy a DDR4-es modul elérje a csúcsteljesítményt a legnagyobb stabilitás mellett. 

A memóriákat úgy tervezték, hogy a kompatibilis alaplapok 12 voltos csatlakozóival lehessen összekötni őket. A LED-ek az alaplap RGB UI appján keresztül programozhatóak és szinkronizálhatóak. 

A megvilágítás lehet piros, zöld, kék és RGB-s. Több információt a GeIL majd a 2016-os Computex kiállításon árul el az új szériáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.