Hirdetés

Világító ruházati cikkek a Philipstől



|

A CES számos újdonsága közül talán a legérdekesebb a Philips új, világító emblémákkal és feliratokkal díszíthető LED-szövete.

Hirdetés

Az eljárás segítségével pólónkból színes kijelző válhat - persze a felbontás nem lesz olyan nagy mint egy klasszikus monitor esetében. A CES-en bemutatott példányok 20 x 20 centiméter méretűek, és 14 x 14 képpont felbontásúak. Ezek speciális matt bevonattal rendelkeznek, így a pixelek szélei nem tűnnek ki olyan élesen, ezáltal válnak élethűbbé a megjelenő ábrák - amelyek fényerejüknek köszönhetően akár nappal is jól láthatók.

 

philipsled.jpg
 

 

A pehelysúlyú - ezáltal kényelmesen viselhető - eszközöket a tenyérnyi méretű vezérlőegység táplálja legfeljebb négy óriág, a megjelenítendő képeket pedig 256 megabájtnyi beépített memóriájában tárolhatjuk. A működtetéshez szükséges csatlakozó meglehetősen vékony, összesen 5 eret tartalmaz - elvezetése tehát nem jelenthet komoly problémát.

 

philipsled2_.jpg

 

Mosáshoz a világító betét, valamint alkatrészei könnyen eltávolíthatók, esőben azonban nem kell aggódnunk, fröccsenő víz ellen az összes berendezés védett. A Philips még nem jelentette be az eszközök árát, de hamarosan feltehetőleg minden nagyobb márka megjelentet majd erre épülő modelleket - ha másért nem, akkor reklámcélokból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.