Hirdetés

Villámgyors a Samsung új LPDDR4 memóriája



|

Ugyanakkora helyen több és gyorsabb mobilos memóriát kínál a Samsung.

Hirdetés

Néhány éve hihetetlen dolog lett volna, hogy egy mobilkészülékben 3-4 GB RAM legyen, ma pedig ez a valóság. Az okostelefonok fejlődésével a memóriák is egyre jobbak. 

Hirdetés

A Samsung például most bemutatta az új 12 Gb-es (gigabit) LPDDR4-es DRAM-ját, amely 20 nm-es gyártástechnológiával készült, és a legjobb az iparágban. 

Nem csak a leggyorsabbak jelenleg, a legsűrűbbek is ezek a chipek, amihez ráadásul megbízhatóság és energiatakarékosság társul. 

Az új chipek 30 százalékkal gyorsabbak az eddigi legjobbnál, miközben 20 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak. Ha ez nem elég, akkor 50 százalékkal sűrűbbek is, tehát amiben ma 3 GB RAM van, abba ezentúl 6 GB-ot lehet tenni, ami még gyorsabb is, és kevesebbet fogyaszt. Vagy ugyanannyit, kisebb helyre. 

Mindez olyan mérföldkő, amelyre építve a következő egy évben egészen hihetetlen teljesítményű okostelefonokat és táblagépeket mutathatnak be a gyártók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.