Hirdetés

Viper Xtreme DDR3-as memóriák a Patriottól



|

A RAM-okra újfajta hűtőbordák kerültek, amelyek hatékonyabbak a csak alumínium hőleadóknál.

Hirdetés

A Patriot bővítette Viper nevű memóriasorozatát. Az új családtag a Viper Xtreme Series Extreme Performance DD3 névre hallgat egészen pontosan. Legfőbb különlegessége az újfajta tervezésű hűtőborda, amely alumínium mellett rezet is használ.

 

Az új hőleadó felületnek köszönhetően a hagyományosnál 5%-kal hatékonyabbak a bordák. A Patriot elsősorban a tuning iránt érdeklődő, OC-beállítottságú felhasználókat célozza új memóriájával. Az Xtreme két típusban kapható: egy 4 (2 x 2 GB) és egy 8 gigabájtos (2 x 4 GB) csomagban.

 

A kétcsatornás RAM-ok 2000 MHz-es órajelen, 9-10-9-27-es időzítésekkel működnek. Az 1,65 volton üzemelő memóriákra a gyártó élettartam-garanciát vállal. Árakról egyelőre nem tudni, várhatóan azonban hamarosan kapható lesz a Viper Xtreme.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.