Hirdetés

Virtuális valóságra termettek a Lenovo új gépei



|

Két kompakt, asztali gamer rendszert is villantott a Lenovo a VR szerelmeseinek.

Hirdetés

A Lenovo két új asztali géppel kedveskedett a játékosoknak - ezek a PC-k ráadásul azokkal a teljesítményigényes alkalmazásokkal is boldogulnak, amelyeket a virtuális valósághoz fejlesztettek. 

Hirdetés

A Lenovo IdeaCentre Y710 Cube és az IdeCentre AIO Y910 egyaránt bír akkora teljesítménnyel, hogy támogassa az HTC Vive és az Oculus Rift headseteket. A gépek a németországi Gamescom rendezvényen is láthatóak. 

Az IdeCentre Y710 Cube könnyen hordozható, csupán 7,4 kilogrammot nyom. NVIDIA GeForce GTX 1080 van benne, Skylake-alapú Core i7-es processzorral, maximum 32 GB DDR4-es memóriával. Természetesen a 4K-t is támogatja. Killer DoubleShot Pro Wi-Fi, integrált Dolby Audio jellemzi, elfér benne egy 2 TB-os HDD és egy 256 GB-os SSD is. Opcionálisan integrált Xbox One Wireless fogadó is kérhető (nyolc kontrollert támogat). 

A minden egyben típusú PC egy 27 hüvelykes monitor mögött található meg. Harman Kardon sztereó hangszórók, Killer DoubleShot Pro Wi-Fi, 144 Hz-es frissítési ráta és 5 milliszekundumos válaszidő jellemzik. GeForce GTX 1080-as vagy Radeon RX 460-as grafikával kérhető. 

Az IdeaCentre Y710 Cube alapára 1300 dollár, ezért októbertől GeForce GTX 1070-es belső jár. Hasonló kezdéssel az IdeCentre AIO Y910 ára 1800 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.