Hirdetés

Vírusmentes egér



|

Eészségünk védelmében vírus és baktériummentes bevonattal eláttot egereket készít a Lexma.

Hirdetés

A hagyományos optikai egerek teljesítményét meghaladó lézer-technológia eredményeként az eszközök akár 2000 dpi-s felbontásra is képesek. A kisebb méretű és kisebb energia-fogyasztású lézer-dióda ellenére nagyobb érzékenységgel dolgoznak. Mindez azt is jelenti, hogy akár üvegfelületen történő használat esetén is hibátlan pozícionálást tesznek lehetővé.

 

 

A NanoGuard jelzésű egerek különleges felületi bevonata vírus- és baktérium-mentes környezetet biztosít a felhasználók számára. Azokon a helyeken, ahol rendszeresen több felhasználó ül számítógép elé (például: internet-kávézókban, kórházakban, bankokban, biztosítóknál) kiemelten fontos szempont az esetleges fertőzések továbbadásának megelőzése. A NanoGuard technológiával felhordott titánoxid-ezüst bevonatnak köszönhetően az egereken található vírusok és baktériumok 99,9%-a órák alatt megsemmisül, később a fertőtlenítő hatás folyamatosan érvényesül.

 

A LEXMA vezeték-nélküli modellekre jellemző, hogy a működéshez szükséges AA-méretű ceruza-akkumulátorok a mellékelt dokkoló-egységen keresztül tölthetők. Az egerek a szabványos USB csatlakozón keresztül illeszthetők a számítógéphez, minden Windows operációs rendszerrel (Win98, 2000, XP, Vista) kompatibilisek, tehát külön illesztő-program telepítése nélkül azonnal használhatók.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.