Hirdetés

Viselhető eszköz gyerekeknek



|

Az aggódó szülők távolról figyelhetik gyermekeiket a KizON-nal.

Hirdetés

Alig telt el idő azóta, hogy az LG piacra dobta első okosóráját G Watch néven, a cég máris egy újabb, mindeddig érintetlen területet próbál meghódítani. Legújabb termékük - a KizON - ugyanis nem más, mint egy gyermekek számára készült, digitális technológiákkal telezsúfolt okos-csuklópánt.

Hirdetés

A kijelző nélküli, Androidos eszközök segítségével konfigurálható készülék Wifi és GPS vevőket tartalmaz, melyek használatával a szülő nyomon követheti csemetéje útját. Ezen kívül az "okoskarpeprecen" található még egy gyorshívó gomb is, aminek megnyomásával azonnal csörgethető egy előre konfigurált telefonszám. Természetesen ez a telekommunikáció kétirányú, hisz az eszköz bármikor hívható, sőt ha a gyermek nem venné fel a "mobilt" egy bizonyos idő után automatikusan aktiválódik annak beépített mikrofonja. Az eszköz egy 400 mAh-es akkumulátort tartalmaz, melynek ha töltöttsége 20 százalék alá esik a szülő azonnal értesítést kap okostelefonjára.

A Koreában már kapható termék az európai piacra ősszel érkezhet meg, hivatalos áráról egyenlőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.