Hirdetés

Vissza a jövőbe: Ötvenes éveket idéző fejhallgató



|

Számtalan fejhallgató létezik a piacon, de vannak olyanok, melyeket érdemes kiemelni.

Hirdetés

Oldalunkon időről-időre be szoktuk mutatni az érdekesebb fejhallgatókat, mint amilyen például ez az i-Mego Retro Headphone. Ez a retro hatású füles az új széria egyik legjobb darabja, köszönhetően az ötvenes évek mikrofonjait idéző fül résznek.

A színezett fém kiképzése hasonló ahhoz, mint ami bő fél évszázaddal ezelőtt az énekesek hangját rögzítette, vagy küldte az erősítők felé, egy-egy koncert alkalmával, mikor tucatszámra ájultak el a fiatal lányok.  A fejpánt is egyedi munka, hímzett felirat díszíti, mely szintén az értékét növeli az eszköznek. A fejhallgató érdekessége, hogy kompatibilis minden mobiltelefonnal, így igazán minőségi módon tudjuk hallgatni a rajtuk tárolt zenéket. A kétféle színben kapható fejhallgató az Infinity Gold és Poison megnevezéseket kapta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.