Hirdetés

Visszafogott Fujitsu laptopszéria



|

A Fujitsu-Siemens új noteszgép-szériával jelentkezik.

Hirdetés

 

A Fujitsu-Siemens egy középkategóriába szánt, új noteszgép-szériával jelentkezik. Az ESPRIMO sorozatba három modell tartozik, és a gyártó elsősorban üzleti felhasználóknak szánja a visszafogott külsővel rendelkező, szolid gépeket.

 

fuj_esprimo.jpg

 

Három modell érhető majd el az ESPRIMO sorozatból, 12,1, 14,5, valamint 15,4 inches méretű kijelzőkkel. Mindegyik Santa Rosa chipkészleten alapszik, és Core 2 Duo processzorral rendelkezik. A képi megjelenítésért az Intel GMA X3100-as beépített grafikus kártyája felel, a vezeték nélküliségért pedig UMTS-, Bluetooth-, és WLAN-modul is helyet kapott a noteszekben.

 

A gépekhez egy második akkumulátor is csatlakoztatható, a Fujitsu-Siemens elmondása szerint így akár 10 óra is eltelhet két szükséges töltés között. A megjelenés dátumáról, és a gépek áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.