Hirdetés

Visszafogottan hódít az MSI legújabb gépe



|

Visszafogott, mégis dizájnos - a fekete szín és a túlzásba nem vitt kristályok szerepeltetése jó döntés volt.

Hirdetés

Nőies, mégsem tünc - nehéz a határvonalon egyensúlyozni, az MSI-nál mégis sikerült. A fekete MSI Wind U135DX Crystal névre hallgató speciális kiadású noteszgép fedlapjára Swarovski-kristályokat hintettek el a készítők, és azt kell mondjam, nem estek túlzásba, így pedig igencsak csábító lett maga a gép - szerintem a célközönség minden tagját meg tudja hódítani. A specifikációja megegyezik az eredeti gépével: 10 hüvelykes képernyője van, Atom N455 processzor ketyeg benne, úgyhogy inkább csak kisebb munkákra érdemes használni. A memóriája 2 GB-ig bővíthető és DDR3-as, emellett Windows 7 Starter kiadással érkezik - sajnos még nem érkezett információ arról, hogy pontosan mikor és mennyiért, valószínűsítem, hogy karácsonykor szeretnének majd berobbanni vele a piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.