Hirdetés

Visszajár a Fitbit Force vételára



|

A Fitbit Force karkötője sok ember csuklóján okozott bőrelváltozásokat.

Hirdetés

Egyre nagyobb divat a különböző fitneszes kiegészítők piaca, így miközben a Samsung saját okoskarkötőt mutatott be, a leendő iWatch pedig az egészségünkre koncentrál, kicsit sem meglepő, hogy már most jól fogynak az effajta okoskarkötők. A Fitbit Force ugyanakkor nem csak az adataink, lépéseink és alvásunk követésében jeleskedik, hanem abban is, hogy csúnya bőrirritációt okoz (extrémebb esetekben pedig bőrhólyagosodást). 

Hirdetés

Az amerikai fogyasztói termékek biztonságát vizsgáló bizottság adatai szerint több mint 10 000 ember járt pórul a Fitbit karkötőjével. A Force eszközök tulajdonosai azóta kivétel nélkül, minden esetben kérhetik a teljes vételár visszatérítését a 129 dolláros készülékért. A gyártó szerint a problémát az okozza, hogy az emberek egy része allergiás bizonyos anyagokra, amelyeket a karkötőben használtak. 

A Fitbit már beszüntette a Force forgalmazását, és annak ellenére, hogy állítólag csak a felhasználók 1 százalékát érinti a kellemetlenség, mindenki kérheti a vételár visszatérítését. A vállalat eközben dolgozik a készülék utódján, amely remélhetőleg már nem okoz effajta kellemetlenségeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.