Hirdetés

Visszakapta az ellopott Switch konzoljait a Nintendo



|

A múlt héten lefilmezett konzol nem szállítási baki miatt került idő előtt a tulajdonosához.

Hirdetés

Körülbelül két hét múlva, 2017. március 3-án megkezdődik a Nintendo Switch nemzetközi forgalmazása. Érzésünk szerint kevesen látják át teljes mértékben a termék koncepcióját, ám a japán vállalat rajongói természetesen alig várják, hogy vehessenek maguknak egyet. Éppen ezért is jelentős szenzációt váltott ki a múlt héten, hogy a NeoGAF egyik fórumozója bemutató videót töltött fel a készülék menürendszeréről a Youtube-ra; az eredeti sztorija szerint idő előtt kapta meg az előrendelt konzolját a bolttól.


Hirdetés


A Nintendo America ma egy sajtóközleményben az IGN tudomására hozta, hogy ez nem pont így történt: valójában az egyik nagy egyesült államokbeli disztribútor munkatársai elloptak néhány Switch konzolt, egyet pedig továbbértékesítettek, ez landolt a videó készítőjénél. Mostanra sikerült többé-kevésbé felderíteni az ügyet, így a tolvajok elveszítették a munkájukat, a helyi rendőrség pedig nyomozást indított a tolvajlás miatt. A videó készítője nem vett részt a lopásban, azonban a Nintendo "kérésére" önként visszaszolgáltatta a terméket, a cég egyesült államokbeli kirendeltsége ugyanis büntetőjogi felelősségre vonással fenyegette az illetőt.



(Forrás: WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.