Hirdetés

Visszatérnek a felsőkategóriás Sony kijelzők



|

A Sony ismét beindítja az LCD monitorok gyártását.

Hirdetés

A Sony a minap bejelentette a professzionális célokra is megfelelő szélesvásznú LUMA LCD kijelzőcsaládot, melyet nem titkoltan a Samsung, Dell és NEC felsőkategóriás monitorok ellenfeléül szán a gyártó. A LUMA alkalmas lesz grafikával- és videóvágással kapcsolatos munkák elvégzésére is, így méltó utódja lehet a katódsugárcsöves Trinitronnak.

 

A szélesvásznú HD-ready (1080p!) Sony LUMA kezdetben kétféle képátlóval, összesen három változatban készül: két 20 hüvelykes (LMD-2050W, LMD-2030W) és egy 24 hüvelykes (LMD-2450W). A három típus a bemenetek tekintetében megegyezik -- mindegyiken megtalálható a HDMI, DVI és komponens csatoló --, de az LMD-2050W és LMD-2450W különleges funkciókat vonultat fel, mint például a closed caption, side-by-side video és a Chroma-Tru színfeldolgozás.

 

A Luma kijelzők szállítása májusban kezdődik, de árukról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.