Hirdetés

Visszatérnek a VAIO laptopok



|

Nem sokban különböznek az új VAIO gépek a Sony utolsó laptopjaitól.

Hirdetés

Amikor a Sony eladta a VAIO divízióját, sokan úgy gondolták, hogy soha többé nem hallunk a neves laptopmárkáról, amire egykor maga az Apple akarta felépíteni az operációs rendszerét. A VAIO jelenleg egy mini PC-gyártó Japánban, amelyik igyekszik kihasználni a Sony örökségét, és így nem késlekedve máris bejelentett két új laptopot

Hirdetés

Az új notebookok gyakorlatilag ugyanolyanok, mint a Sony utolsó gépei, ráadásul a logó is változatlan maradt. Túl sok információ nem került elő a laptopokról, de igazából szinte teljes egészében egy VAIO Pro és egy VAIO Fit modellről van szó, ami még tavaly mutatkozott be Sony név alatt. 

Rossz hír, hogy a VAIO egyelőre csak Japánban tervezi eladni a gépeit, de mindez persze később változhat. A gyártó ígéretei szerint a jövőben nagyobb választékot kínálnak majd a mostaninál. Emlékeztetőül elmondható, hogy a VAIO Pro széria egy Core i7-et és 4 GB RAM-ot hasznosító 11,6 és egy 13,3 hüvelykes, 11,5 órás üzemidejű modellből állt össze, míg a VAIO Fit Full HD-s IPS panelt, Haswell CPU-t, a 15 hüvelykes kiadásnál pedig 2880 x 1620-as felbontást kínált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.