Hirdetés

Visszatért a GoPro drónja



|

A visszahívás után 3 hónappal ismét szerencsét próbál a szebb napokat megélt GoPro.

Hirdetés

A GoPro ismét bemutatta a Karma drónját, nagyjából három hónappal azután, hogy kénytelen volt minden egyes eladott modellt visszahívni. 

Hirdetés

A polcokról még november elején került le a Karma, miután egyre több quadrocopter vesztette el az energiaellátását repülés közben. Állítólag egy hibás akkuretesz állt a háttérben, ami miatt az akkumulátor nem érintkezett megfelelően repülés közben. 

Szabad szemmel a mostani modell ugyanaz, mint a tavalyi, de valójában az érintett részt áttervezték. 

A Karma segítségével bárki tud hollywoodi minőségben jeleneteket felvenni, köszönhetően a remek stabilizálásnak. 

A gyártó mindenesetre nincs túl jó korszakában: novemberben a harmadik negyedéves árbevétele közel 40 százalékot zuhant, most pedig a negyedik negyedéves sem érte el az elemzők várakozásait. Az előrejelzések is igen pesszimisták, így nem meglepő, hogy a GoPro árfolyama megint esett 10 százalékot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.