Hirdetés

Visszaüt a HD DVD



|

A Toshiba HD DVD-lejátszója mellé 7 film jár ajándékba.

Hirdetés

 

Az utóbbi pár hétben történtek miatt úgy tűnt, hogy lassan temethetjük a HD DVD-t. Azonban úgy tűnik, ilyen könnyen nem adják fel. Először árcsökkentésekkel válaszoltak rossz helyzetükre, most pedig újabb akcióval próbálják felkelteni az emberek figyelmét. 

toshibahda3.jpg

Az Amazon.com internetes webáruház 130 dollárért kínálja a Toshiba HD A-3-as HD DVD-lejátszóját, ingyenes házhozszállítással, és 7 ajándék filmmel. Ebből öt egy korábbi akcióban ismert tizenötös listából kiválasztható, a másik kettő pedig a Warner által kiadott 300, és a Universaltől A Bourne Ultimátum.

 

Mindez 130 dollárért (23 000 forint) valóban nem rossz ajánlat. A HD DVD nem adja fel - mint ahogy azt az alábbi kép is hirdeti:

 

hddvdhangon.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.