Hirdetés

Viszlát Robson! Üdvözlünk Turbo Memory!



|

A notebookat gyorsító Robson elnyerte végleges nevét.

Hirdetés

A flash alapokon nyugvó, eddig Robsonként emlegetett kiegészítő gyorsítótár a Turbo Memory elnevezést kapta. A döntés érthető, hiszen a kódneveket csak a fejlesztés szakaszában használják, a végleges termékek nevét általában a cégek PR részlege találja ki.

 

intel_tm.jpg

 

A PCI-Express felületen kapcsolódó Intel Turbo Memory a vállalat állíása szerint körülbelül 20 százalékkal csökkenti az operációs rendszer indulásához szükséges időt, míg a gyakran használt alkalmazások esetében az időtartam akár a felére is csökkenhet. Továbbá az IMT-nak hála a merevlemez kevesebbet dolgozik, ezáltal energiát spórol meg, aminek következménye a hosszabb akkumulátoros üzemidő.

 

A Turbo Memory az újgenerációs Santa Rosa Centrino platformra épülő noteszgépek opcionális kiegészítőjeként lesz megvásárolható 2007 májusától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.