Hirdetés

Vivitek Qumi HD Pocket



|

Van súlya a Vivitek Qumi-nak, viszont kiterjedése tekintetében a tervezők igyekeztek a lehető legszerényebb mérethez tartani magukat.

Hirdetés

A fehér, lakkfényű burkolatot egy erőteljes, alumínium színű díszcsík töri meg elöl és az oldalakon - összességében figyelemfelkeltő az eszköz megjelenése. A hátoldalon a kis terület miatt speciális csatlakozóval és kábellel érhető el a VGA kapcsolódás, s az AV bemenet is csak jack formában áll rendelkezésre. Egy mellékelt Dexim iPhone adapter révén kényelmesen vetíthetünk az Apple okostelefonjáról standard felbontásban. Van MicroSD kártyaolvasó és Mini HDMI is, a kábelt mellékelik. Beépített hangszóró és jack hang kimenet szintén rendelkezésre áll.

 



A kis méret titka természetesen alapvetően a mikro-DMD lapka és a LED lámpa együttese, meg persze a zoom nélküli optika. A fókusz manuálisan állítható, a képélesség elég egyenletes. A menüben számos színüzemmódból válogathatunk, általában meggyőző a kolorizáció, de a sárga némi zölddel szennyezett. USB forrásból szinte minden állományt (AVI, MKV, TS, MPEG4, dokumentumok) képes lejátszani a Qumi. Működés közben a meleg (vagy inkább langyos) levegő alul távozik némi ventilátorzaj kíséretében, ami legfeljebb a vetítő méreteihez képest nevezhető erősnek.

Sikerült valóban apró projektort építenie a Viviteknek, túllépve a zsebvetítők kezdeti, 160-200 lumenes rémálom-határán. Óriás kabátzseb kell ugyan hozzá, de értékelhető képet ad a készülék még 40-50 hüvelykes átló és részleges elsötétítés mellett is, minimális melegedéssel és gyakorlatilag örök életű lámpával.

Adatok:

- 3D Ready DLP képalkotó lapka (720p)
- LED lámpa
- 300 ANSI lumen
- WXGA (1280×800)
- 2500:1 kontraszt
- Mini HDMI
- jack AV
- puha hordtáska
- Forgalmazó: DNN Magyarország Kft.
- Ár: 209 901 Ft
- Web: dnn.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.