Hirdetés

Víz-, fagy- és ütésálló fényképezőgép



|

Az Olympus µ 790 SW partner a legveszélyesebb kalandokban.

Hirdetés

Az Olympus egy új, feltűnő citromzöld színű fényképezőgéppel jelentkezik az európai piacon. Az 5000 darabra limitált 7,1 megapixeles µ 790 SW típus ütésálló (az Olympus vizsgálatainak megfelelően), vízálló (az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően), valamint fagyálló is.

 

Az erős vázba épített, 7,1 megapixeles µ 790 SW Lime Green olyan szélsőséges helyzetekben is használható, mind például a hódeszkázás, vagy a vízparti szórakozás.

 

A kép megkomponálásában a 7,1 megapixeles szenzor mellett a 3x-os optikai zoom (38-114 mm) vesz részt, míg a gépből nem hiányzik az emberi arc felismerésére alkalmazott arcfelismerő technológia sem. A µ 790 SW-ben helyeet kapott a BrightCapture technológia, mely az árnyékos területek vagy ellenfényben elhelyezkedő témák fotózásakor van a fotós segítségére.

 

790swlimegreen.jpg

 

A leggyakoribb helyzeteknek megfelelő, testreszabott beállításokat alkalmazó expozíció-vezérlési programok állnak rendelkezésre, köztük speciális víz alatti üzemmódok.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.