Hirdetés

Vízálló lett az LG Action CAM LTE



|

A 4G-képes hordozható kamera IP67-es minősítést szerzett.

Hirdetés

Megérkezett az LG saját akciókamerája, az Action CAM LTE. Amint a neve is utal rá, amellett, hogy hordozható, 4G-s kapcsolatot is biztosít, ráadásul a komolyabb használattól sem riad vissza. 

Hirdetés

Az eszköz IP67-es minősítéssel rendelkezik, vagyis ellenáll a pornak és a víznek is. 

UHD-s felbontás mellett 30 fps-sel tud rögzíteni, de ha beérjük a full HD-val, akkor 60 fps mellett is tud videót felvenni - HD-ban pedig 120 fps-sel. HD-ban és 30 fps-sel 3G-n, LTE-n és WiFi-n keresztül is tud streamelni, és támogatja a YouTube Live-ot is. 

Egy Qualcomm Snapdragon 650-es processzor, 2 GB RAM és 4 GB tárhely találhatók benne, azonban a tartalmak rögzítéséhez microSD-re van szükség. Ez maximum 2 TB-os lehet. 

Az akciókamerához nem muszáj LG G5-öt használni, Lollipoptól és iOS 9-től fölfelé bármivel kompatibilis. A kamera a készülékről távolról vezérelhető. 

Dél-Koreában már megjelent az akciókamera, a következő hetekben máshol is elérhetővé válik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.