Hirdetés

Vízálló mini-PC a Stealth-től



|

A Stealth új mini-PC-je egy átlagos netbook tudását kínálja, azonban teljesen vízálló házban.

Hirdetés

 

stealth-wpc-500f-rm-eng.jpg
 

A Stealth-től már korábban is láttunk mini-PC-ket - a legújabb ilyen gépükbe nem került Core i7-es processzor, de még csak nem is háborúálló barebone-ról van szó. Tudása átlagos, megfelel egy netbookénak; azonban mindezt egy teljes mértékben vízálló házban kínálja.

 

A WPC-500F-be az Intel 1,6 GHz-es Atom 330-as processzora, integrált grafikus vezérlő, 2 GB RAM és egy 80 gigabájtos merevlemez került, ami helyett SSD-meghajtó is kérhető. A Windows XP operációs rendszerrel érkező Stealth barebone-ba sem Wi-Fi-modul, sem optikai meghajtó nem került.

 

Ezek azonban talán nem is hiányoznak, ha megnézzük, hogy bírja a vizet a mini-PC: imád fürdeni. A kizárólag passzív hűtéssel rendelkező, bizonyos mértékben ütésálló WPC-500F ára 1995 dollár (398 000 forint), a tervek szerint júliusban már megvásárolható lesz. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.