Hirdetés

Vízálló pendrive-val újít az A-DATA



|

Sajnos a strapabíró kialakításért cserébe lespórolták az USB 3.0-ás támogatást.

Hirdetés

Ma már azt hihetnénk, hogy egyetlen gyártó sem ad ki USB-s eszközt az USB 3.0 SuperSpeed támogatása nélkül. A valóságban a billentyűzeteknek és az egereknek bőségesen elég az USB 2.0-ás szabvány 480 Mbps-os maximális átviteli értéke.

A flash meghajtók, főleg a nagyobb kapacitásúak azonban könnyen felidegesíthetik a felhasználót USB 3.0 nélkül, hiszen a megtöltésük évekig tart, főleg, ha egy nagy filmet akarunk rájuk másolni. Az A-DATA ennek ellenére úgy érezte, az USB 2.0 elegendő az új pendrive-jához, a DashDrive Durable UD310-hez.

Az A-DATA újdonsága  teljes mértékben vízálló, illetve szintén pozitívum vele kapcsolatban, hogy a COB gyártási technológiának köszönhetően nagyon kicsi. A 8, 16 és 32 gigabájtos változatok ára 7,99; 12,99 és 21,99 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.