Hirdetés

Vízálló SDXC kártya a Kingmaxtól



|

Ez a gyártó első 64 GB-os vízálló memóriakártyája

Hirdetés

A Kingmaxé az első olyan 64 GB-os SDXC (Secure Digital eXtended Capacity) kártya, mely nem csak a pornak, de a víznek is ellenáll.

 

Nem hátrány egy memóriakártya esetében, ha ellenáll a külső hatásoknak, hiszen egy kirándulás, túra során könnyen vízbe pottyanhat kedvenc fényképezőgépünk, ekkor pedig öröm az ürömben, ha a gépnek vége is, de addigi felvételeink túlélik.

A Kingmax új SDXC kártyája bírja a port és a vizet is, emellett nem is mondhatnánk, hogy lassú. A Class 10 besorolású média gyárilag exFAT (Extended File Allocation Table) állományrendszerrel formázott, a nagyobb biztonság kedvéért ECC hibajavítással dolgozik. Bár mindeddig egyik tartalomvédelmi eljárás sem volt képes kártya és MP3 lejátszó fronton áttörést elérni, de a Kingmax új kártyája a biztonság kedvéért kompatibilis a CPRM (Content Protection for Recordable Media) rendszerrel.

 

Egyelőre nincs hír az árazásról, de képességei fényében a professzionális felhasználók érdeklődésére is számot tarthat az új modell, így ennek megfelelő árral számolhatunk majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.