Hirdetés

Vízhűtést kapott két Dell gép



|

A Dell két XPS számítógépe mostantól elérhető vízhűtéssel is.

Hirdetés

Sokan szeretik a vízhűtést és ez nem véletlen. Sokkal halkabb, jobb hatásfokkal rendelkezik, mint a decibelekben mérhetően zajos egyéb hűtési módok, így többet ki lehet hozni a processzorból. A Dell az XPS 625 és XPS 630 számítógépeihez tette elérhetővé a modern hűtési technikát, amelyet az Asetek biztosít.


Mindkét Dell gép Intel Core 2 Extreme processzorral rendelkezik, amelyekkel többek között gyorsabb bootolás érhető el. Az Asetek új hűtési rendszere mindössze 120 dolláros felárat jelent a játékgépek 899 vagy 1099 dolláros áraihoz. A plusz funkció csak hó végétől lesz rendelhető a Dell oldalán.

dell.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.