Hirdetés

Warrior Monster PC gamepad a fotelszamurájoknak



|

A nyolcvanas és kilencvenes évek alámondásos szamurájos és nindzsás filmjeit juttathatja eszünkbe ez a zord kinézetű gamepad.

Hirdetés

Egyeseket megrémít, másoknak segít a beleélésben, de az biztos, hogy nem hétköznapi a megjelenése. Működés közben még a felső részen található szemek is világítanak, köszönhetően a zöld színű LED izzóknak.

 

 

A kialakítást elnézve a zord japán harcost mintázó eszköz nem tűnik túl kényelmesnek, elég, ha csak a két kar kialakítását vesszük alapul. Nem kell viszont attól félni, hogy minden ismerősnél visszaköszön ránk, már csak az azért sem, mert az amazon.com-on lehet megvásárolni. A kontroller egyébként USB 1.0 és 2.0 támogatással rendelkezik, és Windows 98-tól felfelé az összes operációs rendszerrel együtt tud működni. Ezeken kívül a kettős vibrációs módnak köszönhetően erőteljes visszajelzést ad arról, hogy mi történik a játékban.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.