Hirdetés

WD Caviar Green reloaded



|

Az eddigi leghalkabb, leghűvösebb és leg-energiatakarékosabb merevlemezek.

Hirdetés

Október elsejével a gyártó bejelentette sikeres, WD Caviar Green Drive sorozatának második generációját. A SATA-II csatlakozású, 3,5 hüvelykes merevlemez meghajtók továbbra is kiemelten alacsony energiafogyasztásukkal tűnnek ki, ezáltal csökkentve környezetünk terhelését. Az új meghajtók további 20 százalékos energiamegtakarítást és 10 % többlet teljesítményt kínálnak. A WD tányéronként 333 gigabájtos technológiájára épülnek, 32 MB cache memóriával valamint 500 GB és 1 TeraByte közötti kapacitással. Az első sorozat mintegy 12 hónapos periódusában a szállítások 10 százalékát tették ki a „zöld" meghajtók és lettek a gyártó egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsoportjává.

 

Három kulcs technológiának tulajdonítja a gyártó Green egységei kiemelten hatékony működését. Az IntelliPower technológia egyensúlyozza a meghajtót a stabil átviteli teljesítmény és a hatékony energiafelhasználás közötti keskeny sávon, emellett arról is gondoskodik, hogy a készülék indulásakor se vegyen fel túl nagy áramot. Az IntelliSeek felelős a a fejmozgás optimalizálásáért, egyúttal a zaj és vibráció minimalizálásában is főszerepet játszik. Hogy a fej soha ne érhessen az adatfelülethez, így a meghajtó magasabb élettartamot érhessen el, arról a NoTouch marketingnévvel védett eljárás hivatott gondoskodni.

 

A kiemelten alacsony áramfelvétel, halk üzemzaj és alacsony működési hőmérséklet okán a gyártó továbbra is a piac leghalkabb, leghűvösebb és leginkább energiatakarékos meghajtóiként kommunikálja Green sorozatát.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.