Hirdetés

Webkamera került a Genius egerébe



|

QR kódokat is képes értelmezni a szokatlan hibrid.

Hirdetés

A teljesen alapvető számítógépes perifériák esetében meglehetősen ritkán szoktak meghökkentő dolgokkal előállni a gyártók, amely az egerek esetén hatványozottan igaz, tipikusan csak a gombok számában és a formatervük részleteiben különböznek egymástól a modellek.

Hirdetés


Éppen ezért is okozott meglepetést a Genius, hiszen az Egyesült Államokban most 30 dollárért (~6700 forintért) piacra került Cam Mouse alsó részében a szokásos 1200 DPI-s Blue Eye optikai érzékelő mellett egy 2 megapixeles kamera is helyet kapott. Az egér és webkamera üzemmódok közti váltás a felettük lévő takarólap csúsztatásával történik.


A beépített kamera nem csak hagyományos fotózásra használható, ugyanis a tájékoztatás szerint QR kódokat is képes értelmezni, videót pedig 720p-s felbontásban rögzíthet. A Genius Cam Mouse szoftvere alapvető szerkesztési lehetőségeket is kínál az elkészített fotókhoz, plusz támogatja a közösségi hálózatokra történő automatikus feltöltésüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.