Hirdetés

Western Digital: 4 terabájtos külső winchester



|

A Western Digital igazi szörnyet mutatott be külső merevlemeze személyében.

Hirdetés

A Western Digital régóta ismert hazánkban is számítógép-alkatrészeiről és kiegészítőiről. A külső tárhelyek családját ezúttal egy igazán nagy tudású taggal bővítette, a WD My Book Studio Edition II névre hallgató külső merevlemez ugyanis nem kevesebb mint 4 terabájt adat tárolására alkalmas. A 2,63 kilogramm tömegű, fémes borítású eszközben két darab 2 terabájtos merevlemez rejtőzik, amelyekre összesen közel ezer DVD-nyi adatot tudunk felmásolni.

 

18582_western_digital_my_book_studio_edition_ii_01.jpg
 

A WD újdonsága inaktív állapotban lekapcsolja a lemezeket, így akár 30 százalékkal kevesebb energiát használ fel a konkurenciához képest. A külső winchestert többféleképpen is csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz: FireWire 400/800, USB 2.0 vagy eSATA port segítségével. A kapacitás Windows Vista, Windows 7 és Mac OSX rendszerekhez használható ki maximálisan, az XP csak külön 2 terabájtos külső winchesterenként képes kihasználni. A WD My Book Studio Edition II öt év garanciával nettó 650 dolláros, mintegy 130 ezer forintos áron debütált az Egyesült Államokban.

 

18582_western_digital_my_book_studio_edition_ii_02.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.