Hirdetés

Wi-Fi erő és kompatibilitás egyben



|

Akár HD videó átvitelre is alkalmas a NETGEAR kétsávos Wi-Fi útválasztója.

Hirdetés

A CeBIT alkalmával a NETGEAR egyéb technológiái mellett bemutatásra kerül az új RangeMax Dual Band Wireless-N Router (WNDR3300) egy igazi kompromisszumok nélküli megoldás azoknak, akik a zavarmentes hálózatot, a régebbi 802.11g illetve 802.11a szabványú eszközeikkel való kompatibilitást és új 802.11n nyújtotta teljesítményt egyaránt szeretnék. Az eszköz nyolc antennát tartalmaz és két sávon, 2,4 és 5 GHz körüli frekvenciatartományokban is működik, ezért és fejlett antenna rendszere miatt kevésbé érzékeny a háztartási eszközök keltette rádiózavarokra.

 

enus_3-4rt-lores_wndr3300.jpg

 

A NETGEAR hálózati termékei is megtekinthetők lesznek az idei CeBIT-en, a németországi Hannoverben (Hall 13, Stand C58). A termék angol nyelvű oldala itt található.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.