Hirdetés

Wi-Fi, iPhone és iPod támogatás Pioneer házimozikban



|

Két olyan új Blu-ray házimozi rendszert jelentett be a Pioneer melyben Wi-Fi és iOS támogatás is lesz.

Hirdetés

Mindkét modell 5.1 csatornás kialakítású és összesen 1100 wattos teljesítménnyel bír. Támogatják a 3D Blu-ray lejátszást, a HDMI ARC-t (Audio Return Channel), azaz a tévé hangját is képesek kierősíteni. DLNA
lejátszók
lévén a helyi hálózaton böngészhetünk a megosztott médiafájlok után és webes videoforrások kínálatából is választhatunk. A Wi-Fi kényelmesebbé teszi a csatlakoztatást.

Hálózatról vagy USB meghajtókról is lejátszhatók a DivX HD, MKV, JPEG, PNG, WMA, MP3 és AAC anyagok és ha a meghajtón van egy kis hely még CD Audio gyűjteményünket is archiválhatjuk rá. Szokásos MP3 lejátszókhoz jack és USB csatlakozással is csatlakozhatnak a Pioneer új készülékei.. Játékkonzol, PC és egyéb külső forrás illesztéséhez két HDMI aljzat áll rendelkezésre a lejátszó hátoldalán. Csatlakoztatható hozzájuk iPhone illetve iPod a beépített bölcsőn keresztül.

 

A két modell között eltérés csak felépítésben mutatkozik, a Pioneer BCS-707 padlóra állítható, magas szatellitekkel, a BCS-313 kompakt, falra szerelhető hangszórókkal rendelkezik, mindkettőhöz ultravékony mélynyomó jár. Az árak 400-500 font között lesznek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.