Hirdetés

Wi-Fi öt kilométeres távolságig



|

Hirdetés

A rendszer nagy hatósugarú IEEE802.11b/g szabványt támogató antennákra épül, amelyet az említett vállalat állít elő. Az antenna egyik fajtája közel 40 centiméter hosszúságú és cső formájú, míg a másik jóval rövidebb, négyszögletes alakú. Az előbbiből kettőt alkalmazva (a kapcsolat két végpontján) akár öt kilométeres távolságból is érzékelik egymás jeleit. Egyedül alkalmazva a cső formájú szerkezetet az elérhető maximális távolság 2, míg a szögletes fajtával 1 km.

Az új termékek egyszerű vezeték nélküli LAN hálózat gyanánt is használhatóak. Minden szükséges biztonsági és távolról vezérelhető funkciót beleépítettek. A rendszer tartalmaz egy kamerát, egy videókódolót és egy átjátszó egységet is. A mellékelt szoftver akár kilenc kamera egyidejű kezelését és jeleinek továbbítását képes feldolgozni.

Nem olcsó mulatság azonban egy ilyet beszerezni. A legdrágább, öt kilométeres csomag mintegy 5200 dollárba kerül és a "leggyengébb" változat se kerül sokkal kevesebbe. Az árusítás Japánban már meg is kezdődött.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.