Hirdetés

Wi-Fi-s boombox és éjjel látó biztonsági kamera



|

Újdonságok a Genius-tól.

Hirdetés

 

A Genius-szal kapcsolatban elsősorban az átlagosnak mondható kiegészítők jutnak először az eszünkbe: billentyűzet, egér, hangfal... Az általunk is tesztelt digitalizáló tábla után azonban most újabb érdekes eszközöket mutatott be a gyártó, amelyeket el is visz a 2009-es CES-re.

 

Az első érdekesség egy vezeték nélküli sztereó hangszórórendszer, amely három részből áll. A 2,4 GHz-en működő szett két darab Satellite hangszórója mellé egy mélynyomó társul. A hatótávolsága eléri a 30 métert, és ráadásként egy 3,5 millis jack-aljzatot is kapott. 

 

genius-products.jpg

 

A Genius másik újdonsága az IP Cam 350TR, amely egy éjjel is tökéletesen látó biztonsági kamera, legyen szó arról, hogy otthon, vagy az irodában alkalmazzák. A gyártó állítása szerint a legmodernebb éjjel alkalmazható technológiáknak hála gondoskodik a biztonságról az új kamera, amelynek integrált fényérzékelő szenzora sötét viszonyok között automatikusan bekapcsolja a hat infravörös LED-et. A kamera egy mikrofont is kapott a valós idejű hang átvitele érdekében.

 

A két újdonság árára egyelőre még várni kell, azonban a januári CES kiállításon a Genius standjánál már élőben díszelegnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.