Hirdetés

Wi-Fi-s külső HDD a Patriot műhelyéből



|

Androidos és almás eszközökre is streamelhetőek az eszköz multimédiás tartalmai.

Hirdetés

Ma délután a Patriot bejelentette az AERO névre hallgató külső merevlemezét, amely legnagyobb érdekességét a beépített Wi-Fi 802.11n vezérlője jelenti. Ettől függetlenül a piacon lévő, vagy legalábbis már bemutatott efféle termékek nagy részétől eltérően a modellhez elérhető fog válni egy ingyenes androidos és iOS-es alkalmazás, amellyel párhuzamosan akár 5 okostelefonra vagy táblagépre lehet majd streamelni a háttértáron lévő multimédiás állományokat.


Szintén hasznos funkcionalitás, hogy a Patriot elvileg akár 6 órányi folyamatos streamelést is kibíró akkuval ellátott HDD-je képes mobilnetes routerként is funkcionálni. Az USB 3.0 csatolófelületű, 2 éves jótállással a tervek szerint április során piacra kerülő AERO kapacitás alapján két verzióban lesz kapható: az 500 GB-os ajánlott végfelhasználói ára 159 dollár lesz, míg az 1 terabájtos 199 dollárért landolhat a boltok polcain.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.