Hirdetés

Wi-Fi USB adapter a D-Linktől



|

Szemre is tetszetős a D-Link új vezeték nélküli USB adaptere

Hirdetés

D-Link
A termékcsalád többi tagjához hasonlóan a vezeték nélküli USB adapter is az IEEE 802.11n tervezetére épül, de kompatibilis a már ismert 802.11b/g szabványokkal is. A DWA-142 típusjelű termék különleges kivitelű háza több, egyidejűleg használt intelligens antennát rejt.

A D-Link olyan, a piacon már bizonyított technológiákat alkalmaz, mint a hangforgalmat előnyben részesítő dinamikus QoS-t biztosító Stream Engine vagy a rendkívül kedvező fogadtatásra talált egyszerű telepítést kínáló D-Link Click n’ Connect konfigurációs alkalmazás.

A D-Link draft 11n termékcsaládja június elején kerül a magyar boltok polcaira. A termékcsalád később további tagokkal bővül, így hozzáférési pont (DAP-1353), ADSL2+ modemet tartalmazó router (DSL-2740) valamint Gigabites vezeték nélküli router megjelenése várható még a nyár folyamán.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.