Hirdetés

Windows 10-et és Remix OS-t futtat a Chuwi V10 Plus



|

A hibrid táblagép 10,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.

Hirdetés

A kínai Chuwi táblagépek gyártásával foglalkozik, és a múltban már mutatott pár érdekességet. A legújabb Chuwi V10 Plus is annak számít. 

Hirdetés

A hibrid táblagép 10,8 hüvelykes, 1920 x 1080-as felbontású kijelzővel rendelkezik, van billentyűzete, illetve Intel Atom Cherry Trail processzorral operál. 

Gyakorlatilag a Microsoft Surface 3 méreteivel rendelkezik a tábla, ami a Windows 10 mellett a Remix OS 2.0-t is tudja futtatni. Vagyis a windowsos és az androidos appokkal egyaránt boldogul (ha nem is egyszerre). 

A Chuwi V10 Plus július végétől lesz vihető, két verzióban. A dupla rendszert kínáló gép 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet ad, a simán Remix OS-t futtató változat 2 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet. USB-C port mindkettőn lesz, 8400 mAh-s akku és 2 megapixeles kamerák szintén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.