Hirdetés

Windows 8-as, érintőképernyős olcsó gépek a Delltől



|

A CES alkalmából a Dell megújult Inspiron R modelleket kínál.

Hirdetés

A Dell az idei CES-t használta ki arra, hogy bemutassa a megújult Inspiron R termékcsaládját. Az alacsony árral kecsegtető sorozat átáll a Windows 8-as operációs rendszerre, és annak érdekében, hogy ezt kellően ki tudja szolgálni, érintőképernyőt is kap.

A sorozat három modellt kínál majd, egy 14, egy 15 és egy 17 hüvelykes notebookot. Annak érdekében, hogy a gépek vékonyabb házzal és érintőképernyővel legyenek ellátva, a Dell teljesen újratervezte őket. A legolcsóbb változatokba Celeron processzor kerül, azonban akár Core i3, i5 és i7 CPU is kérhető a gépekbe, maximum 8 GB memóriával.

Az Intel Wireless Display mellé egy 2 gigabájtos GeForce GT640M vagy egy Radeon HD 8730M is választható. A kisebb gépek 1366 x 768-as felbontással érkeznek, míg a 17 hüvelykes 1600 x 900 pixelt jelenít meg. A legdrágább modell ára 650 dollár lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.