Hirdetés

Windows 8-hoz optimalizált egér érkezik



|

A multi-touch emulációjával próbálkozik az Elecom a legújabb perifériáin.

Hirdetés

Rengeteg olyan szoftverről hallottunk már, amelyeket különböző operációs rendszerekhez optimalizáltak, de még hasonló tálalásban hirdetett hardverekkel is gyakran találkozhatunk. Az viszont kissé zavart keltő, hogy egy egeret a Windows 8-hoz optimalizáltak. Az Elecom most ezt próbálta meg.

 

A gyártó egyenesen négy modellel készül a redmondiak új operációs rendszeréhez. A BL18UB, az M-BL19DB, az M-TG08UL és az M-TG09DL szériák mindegyike rendelkezik egy különleges gombbal, amely a periféria mozgatásával és a többi gombbal kiegészítve multi-touch-mozdulatokat szimulál.

 

Az Elecom ezzel az érintőképernyő hiányát igyekszik kiváltani, hiszen a legtöbb mai monitor nem rendelkezik ilyen funkcióval. Mindegyik egér 1600 DPI-s, kék LED-es szenzort kapott, kétirányú scrollgombot, továbbá hat nyomógombot. Az októberben piacra kerülő újdonságok árai egyelőre ismeretlenek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.