Hirdetés

Windows Phone-ra terjeszkednek a Fitbit karkötői



|

A fitneszes karkötők hamarosan nem csak az Androidot és az iOS-t támogatják.

Hirdetés

A fitneszes és egészséggel kapcsolatos szoftverek és viselhető eszközök, karkötők nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha. A trend egyértelműen folytatódik, sőt, a piac robbanásszerű növekedésére számíthatunk. Az egyik probléma azonban az, hogy a használathoz nélkülözhetetlen okostelefonok tekintetében általában szinte kizárólag csak az Android és az iOS támogatott. 

Hirdetés

A Fitbit ezen igyekszik most változtatni, kiküszöbölve azt, hogy a felhasználók harmadik féltől származó appokhoz nyúljanak nagy panaszkodás közepette. Aki Windows Phone-alapú okostelefont használ, hamarosan az is megfontolhatja az effajta karkötők használatát. 

A Fitbit hamarosan Windows Phone 8.1-re is kiadja a megfelelő szoftverét az eszközei kezeléséhez. Mindez azért számít nagy hírnek, mert a Canalys elemzőcég becslései szerint a viselhető okoskarkötők piacának jelenleg az 50 százalékát tartja a kezében a Fitbit. Ez természetesen a Windows Phone 8.1-nek is nagy lehetőség, elvégre egyre több piacon tör előre a Microsoft rendszere, ez pedig egy újabb érv lehet mellette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.