Hirdetés

Windowszal hasít a Galaxy TabPro S Gold Edition



|

A Surface Pro 4 riválisa is lehet a Samsung arany színű, Windowst futtató hibridje.

Hirdetés

A Samsung rég nem adott ki windowsos táblagépet, most viszont itt a Galaxy TabPro S Gold Edition. A csupán 694 grammos készülék általános és üzleti felhasználásra is alkalmas. 

Hirdetés

Az új TabPro S 12 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott, 2560 x 1440-es felbontással. Ez alatt egy Intel Core M3 6Y30 lapkakészlet dolgozik 2,2 GHz-es órajellel, Intel HD Graphics 615-ös segítséggel. Mindezt 8 GB RAM és egy 256 GB-os SSD egészítik ki, továbbá egy 5200 mAh-s akkumulátor. 

Az extrák sorát két 5 megapixeles kamera, egy USB-C csatlakozó és egy multiport kiegészítő jelentik - ez utóbbi külön HDMI portot és USB csatlakozót ad. 

Az alapmodell ára 1000 dollár, amivel igazából a Surface Pro 4 riválisának is alkalmas. Lecsatolható billentyűzet van a csomagban, de a tollat külön kell megvásárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.