Hirdetés

WinX DVD Ripper



|

Mindig kell egy DVD biztonsági másolat, vagy egy mobilon nézhető filmverzió.

Hirdetés

A DVD-videomentő alkalmazások mindig a legalitás-illegalitás igen keskeny határán egyensúlyoztak, hiszen azt senki sem vitatja, hogy a saját, megvásárolt filmjeinkről teljes joggal készíthetünk biztonsági másolatot, viszont a DVD-korongokon lévő másolásvédelem megkerüléséhez specializált szoftverre van szükség.

 

 

 

 

Ilyen a WinX DVD Ripper, amellyel nemcsak biztonsági másolatot készíthetünk az akár másolásvédelemmel ellátott DVD-lemezeinkről, hanem azonnal kódolhatunk belőle különböző formátumú videofájlokat is. Gyakorlatilag nem létezik olyan eszköz, amely számára ne tudnánk emészthető filmet előállítani a szoftverrel, beleértve a Sony PSP-t, a Samsung mobiltelefonjait vagy az Apple iPad táblagépét. Bármelyik kimeneti formátumot is választjuk, a program automatikusan kitölti helyettünk a megfelelő paramétereket (audio- és video-bitarány vagy felbontás), nekünk nem is kell törődnünk vele. Természetesen, ha olyan kimenetet választunk (például AVI), ahol ezek nem kötöttek, akkor mi is megváltoztathatjuk a beállításokat. Emellett az alkalmazás nemcsak lemezről, hanem közvetlenül ISO képfájlból is tud dolgozni, és azt is megadhatjuk, hogy egyszerre hány processzormagot használhat (maximum 8), így megfelelően erős CPU esetén egy lemeznyi adattal akár 3-5 perc alatt is végez.

 

 

Nemcsak az összes ismert másolásvédelmet képes megkerülni, hanem a régiózárat is, így bármely régiójú lemezről tud másolatot készíteni. Ezzel természetesen illegális kópiák készítésére is használható, de legális, biztonsági másolatok előállítására is - értelemszerűen olvasóinknak ez utóbbi miatt ajánljuk.

 

 

Adatok

 

- DVD-video lemezekről biztonsági másolatok készítése
- közvetlen kódolás különböző videoformátumokba
- többféle másolásvédelmi rendszer támogatása (egészen pontosan megkerülése)
- régiózár megkerülése
- több processzormag támogatása

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.