Hirdetés

Wireless fotónyomtatók a Canon-tól



|

A Canon több olyan funkciót is belegyúrt a nyomtatóiba, melyek jól jöhetnek a fotók kezelésekor.

Hirdetés

A Pixma MG8220 és Pixma MG 6220 névre keresztelt nyomtatók mindegyike 9600x2400 dpi-s színes nyomtatásra, másolásra valamint szkennelésre alkalmasak. Drót nélkül kezelik az unalmasabb dolgokat is, mint például a google dokumentumok, Gmail-ben csatoltan érkező pdf fájlok, illetve egyéb, telefonról, táblagépről, laptopról, vagy asztali számítógépről érkező dokumentumokat.

 

 

A vezeték nélküli funkcióhoz a Canon dedikált alkalmazását lehet használni Androidra és iOS-re, illetve a PIXMA Cloud Link is működik. Közvetlenül kezelhető a Picasa fotóalbum, de akár halszem effektust is rakhatunk a képeinkre, ha az az óhajunk. A 8220 annyival van előrébb 6220-as társától, hogy egy film adapterrel könnyedén digitalizálhatjuk vele a régi negatívjainkat, vagy filmszalagjainkat. Előbbiért 299.99 dollárt kell fizetni, míg utóbbiért egy százassal kevesebbet, tehát 199.99 dollárt hagyunk a pénztárnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.