Hirdetés

Wireless hangrendszer (nem csak) iPhone tulajok számára



|

A Trust új hangsugárzója minden olyan jelforrással képes kommunikálni, ami ismeri a Bluetooth A2DP szabványt.

Hirdetés

Az iPhone-dokkal rendelkező hangsugárzó rendszerek már szinte elárasztják a piacot. Ez egy örvendetes tény, különösen annak, akinek iPhone lapul a zsebében. Akinek viszont nem, az már egy jó ideje kissé kirekesztettnek érezheti magát erről a piaról.

Ezt a rossz érzést csökkentheti egy picit a Trust új hangrendszere a Vintori, mely ugyan tökéletesen kompatíbilis az összes iOS eszközzel, de akkor sem lepődik meg, ha mondjuk egy Adnroid tábláról, vagy telefonról szeretnénk rajta zenét lejátszani.

A dolog lényege a vezetékmentes csatlakozás, a Vintori ugyanis Bluetooth kapcsolatot használ az adatátvitelre. Hogy ez hogyan sikerül neki, arról részletesebben a Macworld-ön megjelent tesztünkben olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.