Hirdetés

Wireless Optical MediaPlayer Deskset



|

Zenével enyhíthetjük az irodai munka terhét a Trust vezeték nélküli billentyűzetből és optikai egérből álló készletével.

Hirdetés

Ezüstszürke, grafit és fekete felületekből áll össze a vékony billentyűzet, igény szerint kis mértékben megdönthető két kihajtható láb segítségével. Tápellátását két normál (AA) ceruzaelem biztosítja. A rövid billentyűutat nem túl szögletes, jól kialakított billentyűformával kombinálták, így a pontos gépelés nem jelent problémát. A magyar kiosztású alfanumerikus blokk mellett két oszlopba rendezték a hat szerkesztőbillentyűt.

 

 

trustdeskset_.jpg

 

 

A helytakarékosan betervezett kurzormozgató nyilak kicsit elvesznek a numerikus tasztatúra területéből, így a nulla ezúttal nem dupla területű. Összesen húsz különleges vezérlőbillentyűt építettek ki, az internetes funkciók mellett jutott nyomógomb a számológépnek és a Sajátgépnek is. Külön gombokkal kezelhetjük az alvó állapotot, ki- és bekapcsolást. A jobb oldali blokkban médialejátszó indítót, hangerő állító kereket és multimédiás funkciógombokat találunk, így közvetlenül kezelhetjük a Media Playert vagy más kompatibilis lejátszóprogramot. Az extra funkciók Vista és XP alatt is használhatók.

 

 

trustdesksetside.jpg

 


Összesen nyolc gombbal rendelkezik a készletben szereplő optikai egér. A görgetőgomb alatt elhelyeztek egy speciális Vista nyomógombot is, ez az egyetlen, mely Windows XP alatt nem bír funkcióval. Kialakítása jobbkezeseknek kedvez, a sok egéren megtalálható, webes navigációt segítő hüvelykujj gombokon túl két zoom gombot is elhelyeztek, ezek bal mutatóujjal könnyen elérhetők. Két normál ceruzaelem biztosítja a működéshez szükséges energiát, egy mechanikus kikapcsológombbal pedig takarékoskodhatunk a töltéssel. Mind a billentyűzet, mind az egér jeleit egy mini USB vevőegység veszi a 2,4 GHz körüli frekvencián. Használható akkumulátorokkal is a készlet, de töltő nem képezi részét a készletnek. Kényelmes, jól működő munkaeszköznek bizonyult a MediaPlayer Deskset, de az egér kialakítása miatt csak jobbkezesekneek ajánljuk.

 

trustmouse.jpg

 


Névjegy


Termék: Trust Wireless Optical MediaPlayer Deskset

Forgalmazó: RCE Trade Kft.

Ár: 9900 Ft

Web: katt ide

 

 


Adatok

 

 

  • USB mini vevőegység
  • 2,4 GHz átviteli frekvencia
  • Lapos, magyar kiosztású billentyűzet
  • 20 extra nyomógomb multimédia, internet és rendszer kategóriákban
  • Optikai egér 8 nyomógombbal, görgetőgombbal, zoom és Vista funkciókkal
  • Tápellátás 2×2 AA ceruzaelemről vagy akkumulátorról

 

 

 

 

Értékelés

 

Trust Wireless Optical MediaPlayer Deskset

 

Előny: Jól használható kiosztás, hasznos extra funkciók, igényes megjelenés

 

Hátrány: Balkezeseknek az egér nem ajánlott

 

Teljesítmény: 4,5

 

Szolgáltatás: 4

 

Ár/Érték: 4


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.