Hirdetés

WLAN-kontrollerrel újíthat az Intel új lapkakészlete



|

2017 vége felé érkezik a 300-as szériás lapkakészlet, amely több újdonságot is tartogat.

Hirdetés

Egyre közelednek az Intel hetedik-generációs Kaby Lake processzorai, illetve az ezeket kísérő 200-as szériás lapkakészlet. 

Hirdetés

Ezek elméletileg a 2017-es CES-en, január elején kerülnek piacra. A 200-as szériás lapkakészlet néhány új funkciót ígér ugyan, de semmi látványosat. Mivel a jelenlegi 100-as szériás lapkakészletet használó alaplapok már megkapták vagy megkapják a BIOS-frissítéseket az új processzorok támogatásához, ezért nem muszáj új alaplapban gondolkodni. 

A későbbre várható 300-as szériás lapkakészlettel azonban már nagyobb újításokat is hoz az Intel, valamikor 2017 végén. 

Az Intel a jelentések szerint WLAN-kontrollerrel látja el a lapkakészletet. További extra lesz a natív USB 3.1-es kontroller, 10 Gbps-ot biztosító második generációra alapozva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.