Hirdetés

Wraith Max kíséri a legerősebb Ryzen processzorokat



|

A Ryzen 7 1800X és a Ryzen 7 1700X processzorok akár Wraith Max hűtővel is beszerezhetőek lesznek.

Hirdetés

Az AMD először WOF jellegű csomagokban adta ki a Ryzen 7 1800X és a Ryzen 7 1700X processzorait (a széria és a generáció legerősebb modelljei). Ezekben nem volt külön hűtőegység, hasonlóan ahhoz a csomaghoz, amiben az Intel a korlátlan szorzóval rendelkező K és X jelzésű processzorait árulja. 

Hirdetés

Az AMD most hamarosan piacra dobja azokat a változatokat is a fent említett két chipből, amelyek gyári hűtőegységgel vannak ellátva. Feltehetően ezek azokon a piacokon lesznek népszerűbbek, amelyeken egyelőre nehéz AM4-kompatibilis CPU-hűtőt szerezni. 

Az új csomagokban természetesen az AMD legnagyobb hűtőegysége, a Wraith Max kap helyet. Ez valamivel többet jelent az eredeti Wraith hűtőnél, amit az AMD még az FX-8370-nel mutatott be. 

A Wraith Max maximum 140 wattos fogyasztású processzorokkal boldogul, tehát bőven elég a két Ryzen CPU-hoz. Sűrű alumínium lamellákból álló hűtőbordával, réz talppal és hőcsövekkel, valamint egy ventilátorral dolgozik. A doboz egyértelműen jelzi, ha van ilyen hűtő benne. 

A ComputerBase.de szerint a Ryzen 7 1800X Wraith Max ára 579 euró, a hűtő nélküli kiadásé 537 euró. A Ryzen 7 1700X hűtővel 460 euróba kerül majd, anélkül pedig 396-ba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.