Hirdetés

WX-Lamborghini vezeték nélküli egér az ASUS-tól



|

Fekete-fehérben, és limitált darabszámban sárgában is kapható az ASUS legújabb egere.

Hirdetés

Az először 2010. szeptemberében bemutatkozó WX-Lamborghini egér csak most került a reflektorfénybe - az ASUS az "újdonsággal" azoknak a játékosoknak és rajongóknak kíván a kedvében járni, akik Lamborghini-szimpatizánsok, de nem áll a garázsukban szuper-sportautó.

 

A fekete-fehér változatban, és limitált kiadásban sárgában is kapható újdonság 106,5 x 68 x 36 milliméteres, a külsejét pedig a Lamborghini Concept S inspirálta.A vezeték nélküli kapcsolatról egy 10 méteres hatótávval rendelkező 2,4 GHz-es adapter gondoskodik.

 

A 2500 dpi-s, lézeres szenzorral ellátott egér négy gombot kapott, oldalt pedig bőrszerű borítást találunk. A WX-Lamborghini fekete-fehér változata Európában már kapható, ára 38 euró.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.