Hirdetés

X-Meridian 7.1 hangkártya az Auzentech-től



|

A PCI interfészbe illeszthető kártya 7.1-es analóg és virtuális lejátszásra alkalmas.

Hirdetés

Az Auzentech bemutatta legújabb hangkártyáját, amely az X-Meridian második változata, az Auzen X-Meridian 7.1 2G. A kártya a C-Media CMI 8788-as lapkakészletre épül, PCI foglalatba illeszthető, és olyan technológiákat kínál, mint a Dolby Digital Live Real-Time Content Encoder, a DTS CONNECT és a Xear3D.

 

A kártya 24 bit/192 kHz-es, 7.1 csatornás analóg lejátszást tesz lehetővé. A nyomtatott áramköri lap, a csatlakozó aljzatok és a fém hátlap mind aranyozottak. Az SNR értéke 115 dB fölött van. A kártya a következő technológiákat támogatja: Dolby Digital Live, Dolby Pro Logic II, Dolby Virtual Speaker, Dolby Headphone, DTS Connect, DTS Interactive, továbbá DTS Neo:PC.

 

Emellett a kártya képes a kétcsatornás hangszórók és fejhallgatók esetében a Virtual Speaker segítségével virtuális 7.1-es hangzást létrehozni. A hangkártya ára 160 dollár, egyelőre azonban csak Észak-Amerikában került a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.