Hirdetés

X szériás tápok a Seasonic-tól



|

Az öt új PSU mindegyike 80Plus Gold hatásfokkal rendelkezik.

Hirdetés

A Seasonic 80 Plus Gold X szériás tápegység-sorozata még 2010-ben indult útjára, azóta pedig számos pozitív értékelést és díjat gyűjtött be. A széria a minőségi választás jelképévé vált, ezen felül jó teljesítményt és hatásfokot ígér. Aki a kiváló hatásfokot keresi, az most öt új modellből is válogathat.

 

A sorozat öt új taggal bővült. A haladóknak szánt változatok 650, 750 és 850 wattos teljesítményre képesek, míg azok, akik a legerősebb tápra vágynak, az 1050 és az 1250 wattos PSU-kból válogathatnak. 

 

A kisebb modellek alacsonyabb terhelés esetén teljesen néma üzemmódban is képesek dolgozni, azonban a hűtés kézzel is szabályozható. S3FC módban a ventilátor csak 20 százalékos terhelés fölött kapcsol be. A Seasonic hisz a termékei minőségében, ugyanis az új tápokra 7 év garanciát ad.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.